Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/treesser/public_html/alpinjobs.com/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Отводняване на шахти и мазета


Екипът на фирмата предприе нова инициатива и дейности, свързани с отводняване на шахти, канали, мазета. Разполагаме с необходимата техника за извършването на дейности.
Услугата се предлага на територията на София, работим 24 часа и сме на разположение винаги, когато клиентите ни имат нужда от нас.

Алпин Джобс закупи мощни помпи, подходящи за изпомпването на вода от улични шахти и канали, мазета и етажи под нивото на земята. Работата, която предлагаме е високо професионална с гаранция за качество, а срокът на действие е такъв, какъвто поръчителите определят.
Реагираме бързо, предвид създалата се ситуация след разтопяването на снеговете. Със затопляне на времето ще се появят проблеми по отводняването на шахтите по улиците, мазета в приземни етажи на блокове и други жилищни сгради, което ще доведе и до инциденти.

След снеготопенето има вероятност и от преливане на някой канали, които не са почистени. Ние извършваме и почистване на речни корита, работим с частни лица, общини, фирми.
Също така работим и в областта на почистване на сняг от покриви, детски площадки, игрища с роторен снегорин.

Търсене в сайта